Sve o osiguranju

logo-png

UNIQA na BG Car Show: osiguranje guma, kasko osiguranje motora na električni pogon i atrakcija – Titov Mercedes

Po prvi put u Srbiji, u saradnji sa Porsche lizingom i Porsche Mobility, na Beogradskom sajmu će biti predstavljeno osiguranje guma. Ovaj proizvod biće dostupan u UNIQA osiguranju od početka aprila. Osiguranje guma se zaključuje isključivo uz kasko osiguranje i pokriva oštećenje gume ekserima, ivičnjacima, staklom i slično. Ukoliko se klijent odluči za servisiranje, osiguranje pokriva trošak u iznosu do 25 evra, dok trošak zamene guma osiguranje pokriva u celosti. Osiguranik na raspolaganju ima ukupan iznos od 1.000 evra godišnje, odnosno 300 evra po jednom štetnom događaju.
Na Sajmu će biti predstavljeno i osiguranje motora na električni pogon “Motogrini” koji prelaze do 100 km s jednim električnim punjenjem mogućnost je koja se pruža svim kupcima ovih automobila.
Posebna atrakcija će biti Titov automobil – kabriolet Mecedes Benz Adenaler, koji nikada do sada nije bio izlagan i koji je naručen specijalno za posetu indijskog predsednika Nehrua Beogradu 1955. godine. U svetu postoji samo 51 primerak ovog automobila.
Kompanija UNIQA je obezbedila popuste na kasko osiguranje, a ukupni sajamski popusti dostižu 50%. Aktuelan je poseban popust od 10% za vozače starije od 35 godina, dok je pomoć na putu uključna u cenu kasko osiguranja. Ukoliko se osiguranje zaključi na period duži od 2 godine odobrava se dodatnih 10% popusta. Ukoliko u toku godine bude prijavljena treća šteta na vozilu, doplaćuje se samo 20% na cenu osiguranja.

Publikacije
Scroll to Top