Sve o osiguranju

logo-png

Sava neživotno osiguranje – obaveštenje za klijente o skraćenom radnom vremenu ekspozitura

U cilju sprečavanja širenja infekcije izazvane virusom Korona COVID-19, brinući o zdravlju klijenata i zaposlenih, kompanija Sava neživotno osiguranje je donela odluku o skraćenom radnom vremenu svih poslovnih jedinica (ekspozitura i šaltera) na teritoriji Republike Srbije, za vreme trajanja vanrednog stanja.

Radno vreme svih poslovnih jedinica za vreme vanrednog stanja je od 08.30 – 13.00 časova.

Skraćenje radnog vremena neće imati uticaj na odvijanje redovnih poslovnih procesa, kao ni obaveza kompanije prema osiguranicima i drugim poslovnim partnerima.

U cilju zaštite zdravlja, preporučeno je da se fizička komunikacija smanji na neophodnu meru, te da se komunikacija u narednom periodu odvija elektronskim i telefonskim putem.

Zaposleni Sava neživotnog osiguranja su na raspolaganju preko mejla i telefona, te će u najkraćem roku odgovoriti na sve zahteve klijenata.

Štetu je moguće prijaviti elektronski – sva potrebna dokumentacija i obrasci  za prijavu šteta mogu se preuzeti sa linka: https://www.sava-osiguranje.rs/sr-rs/prijava-stete/  a popunjene obrasce treba poslati na sava.stete@sava-osiguranje.rs

Sve informacije se mogu ronaći na web sajtu ove kompanije.

Publikacije
Scroll to Top