Sve o osiguranju

logo-png

Dunav na Sajmu automobila: popusti na osiguranje, i poklon kartice za gorivo do 6.000 dinara

Povodom sajamske manifestacije BG CAR SHOW u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućila je svojim klijentima da od 14. marta do 30. aprila sami kreiraju svoj paket pogodnosti izborom nekih od ponuđenih popusta: 25 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja za nova vozila koja se prvi put registruju, 20 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja za polovna vozila i 15 odsto popusta pri zaključenju mini-kasko osiguranja, kao i 50 odsto popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode uz polisu osiguranja od auto-odgovornosti.
Osiguranjem svog motornog vozila od auto-odgovornosti vlasnici vozila dobiće i prijateljsku karticu „Dunav auta“, koja obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara, a na pojedinim prodajnim mestima dobiće i vaučer – garantno pismo za regulisanje troškova tehničkog pregleda.
U saradnji sa „Lukoilom Srbija“ Dunav poklanja i kartice za gorivo u vrednosti od 2.000 do 6.000 dinara osiguraniku koji na štandu „Dunav osiguranja“ u Hali 1 Beogradskog sajma, na internim prodajnim mestima Kompanije širom zemlje, u mreži „Dunav centara“ u Srbiji ili preko agenata osiguranja zaključi neku od osiguravajućih polisa za motorna vozila.
Poklon-kartice za gorivo izdaju se na teritoriji Srbije za fizička i za pravna lica koja ugovore auto-kasko osiguranje za nova vozila, u periodu od 14. do 31. marta 2016. godine.
Dodatna pogodnost je i klub kartica „Dunav-Lukoil“, kojom članovi Kluba mogu da se snabdevaju na benzinskim stanicama „Lukoila Srbija“, ostvarujući popust od tri dinara po litru za kupovinu auto-gasa i šest dinara po litru za kupovinu svih ostalih naftnih derivata.
Sve neophodne troškove premije osiguranja i registracionih taksi moguće je platiti na tri do 12 mesečnih rata, preko veb-kredita, uz administrativnu zabranu na lična primanja ili čekovima građana.

Publikacije
Scroll to Top