Sve o osiguranju

logo-png

Triglav Grand Prix – Simulacija vožnje na Beogradskom sajmu automobila

Triglav osiguranje Srbija će tokom Beogradskog sajma automobila, na svom štandu u Hali 1, predstaviti poseban simulator vožnje na kojem će posetioci testirati svoje vozačke veštine i biti u mogućnosti da sebi obezbede povoljnije uslove zaključivanja auto kasko osiguranja. Specijalan popust za ovu vrstu osiguranja, povodom Sajma, iznosi 15% i zainteresovani posetioci će moći da zaključe polisu na licu mesta. Svaki vozač simulatora biće u prilici da sebi obezbedi dodatnih 5% popusta ukoliko vožnju završi bezbedno. Za one najbolje svakoga dana i na kraju Sajma automobila pripremljene su posebne nagrade.

Matična kuća, Zavarovalnica Triglav, pripremila je posebnu mobilnu aplikaciju – DRAJV uz pomoć koje korisnici dobijaju informacije o karakteristikama svoje vožnje, ali i ostvaruju popuste ukoliko se dokažu kao savesni vozači.

Najbolje plasirani učesnik svakoga dana biće nagrađen sa dodatnih 10% (ukupno 30% popusta), a šampion u Triglav Grand Prix nadmetanju tokom Sajma automobila dobiće čak 50% popusta na svoju kasko polisu i 10 dana besplatnog porodičnog putnog osiguranja za celu Evropu.

Štand Triglav osiguranja se nalazi u Hali 1 Beogradskog sajma.

Publikacije
Scroll to Top