Polise „Dunav osiguranja“ starijim osobama stižu na kućnu adresu

Kompanija „Dunav osiguranje“ je zbog vanrednih okolnosti koje je nametnulo širenje opasnog koronavirusa, donela odluku o dostavljanju polisa na kućnu adresu i izmeni radnog vremena šalterskih službi, službi za
naknadu šteta i Kontakt centra.
Žiteljima starijim od 60 godina, polise osiguranja će dostavljati na kućnu adresu bez dodatnih troškova. Ukoliko je njihova polisa pred istekom ili se ukaže potreba za zaključenjem bilo koje vrste osiguravajuće zaštite, dovoljno je da se obrate кontakt centru.
Šalteri za prodaju osiguranja u Beogradu biće otvoreni radnim danima od 8:30 do 16:30 časova, a u ostalim mestima u Srbiji u periodu od 8:00 do 16:00 časova. Službe za naknadu šteta sa strankama će raditi radnim danima od 10 do 14 časova, izuzev u hitnim slučajevima, kada će prijem i procenu šteta obavljati i mimo navedenog vremena.
Rad Kontakt centra Kompanije radnim danima je produžen i biće dostupan za sva pitanja i preporuke klijentima u periodu od 7:30 do 21:00 čas. Informacije se mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 0800 386 286 ili na mејl kontaktcentar@dunav.com.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...