Sve o osiguranju

logo-png

UNIQA: uz putno osiguranje možda Vam se posreći i Barselona, Rim ili Budimpešta

Kupovinom individualnog ili porodičnog putnog osiguranja sa COVID pokrićem ili bez njega do 15. septembra, UNIQA svim klijentima besplatno osigurava dom dok su van Srbije.

Svi koji kupe polisu putnog osiguranja od 15. juna do 15. septembra u ukupnom iznosu od najmanje 5.000 dinara, učestvuju u nagradnom takmičenju za novčane i robne nagrade, a tri glavne nagrade su put za dvoje u Barselonu, Rim i Budimpeštu.

Putno osiguranje sa COVID-19 pokrićem, uz sva standardna zdravstvena pokrića za iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu do iznosa od 30.000 evra, pruža i dodatnu zaštitu i lečenje od korona virusa u vrednosti do 5.000 evra.

Primer: dvoje odraslih i dvoje dece za 10 dana boravka širom Evrope za polisu putnog osiguranja bez COVID pokrića treba da izdvoje 3.716 dinara, a sa COVID pokrićem u istom trajanju potrebno je izdvojiti 4.830 dinara.

Postoje i paketi koji pružaju dodatnu zaštitu za slučaj nestanka prtljaga, kašnjenja aviona, potrebe za pravnim ili prevodilačkim uslugama, pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata, itd.

 

Publikacije
Scroll to Top