Sve o osiguranju

logo-png

UNIQA osiguranje šestu godinu zaredom uz Beogradski maraton

UNIQA osiguranje šestu godinu zaredom ostaje zvanično osiguranje i ponosni pokrovitelj najmasovnije atletske manifestacije u Srbiji – Beogradskog maratona, koji se u nedelju 14. aprila održava po 32. put. Osim što će se postarati za sigurnost učesnika, UNIQA će osigurati i dobar ritam na već tradicionalnoj Muzičkoj aveniji, kojoj će se na predlog posetilaca i po ugledu na najveće svetske maratone po prvi put priključiti i ulični svirači, a biće proširena i novim punktovima.

Pored punktova na potezu od Londona do Brankovog mosta, naš muzički maraton biće bogatiji za dve nove muzičke stanice – na Cvetnom Trgu i u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu. Znamo da je u sportu, kao i u životu – najvažniji dobar ritam, koji ćemo trkačima obezbediti u ključnim – prvim i poslednjim deonicama trke“, rekla je Sonja Marić, direktorka Sektora za marketing i korporativne komunikacije UNIQA osiguranja.

UNIQA će se priključiti kampanji Rak je izlečiv, tako što će za svaki kilometar koji zaposleni u ovoj kompaniji i članovi njihovih porodica savladaju na tradicionalnoj Trci zadovoljstva, donirati evro za nabavku magnetne rezonance za Klinički centar Srbije. Humanitarnoj šetnji UNIQA osiguranja, koja se organizuje pod sloganom  Šetaj za sreću, jer svaki kilometar je važan pridružiće se i Sava Ranđelović, vaterpolo reprezentativac i jedan od promotera ove kompanije.

Osim Ranđelovića, podršku Beogradskom maratonu dali su i vaterpolo reprezentativci Andrija Prlainović, Milan Aleksić i Dušan Mandić, takođe promoteri UNIQA osiguranja, pozivajući takmičare i publiku da se priključe u što većem broju.

Publikacije
Scroll to Top