Sve o osiguranju

logo-png

UNIQA osiguranje doniralo 500.000 dinara institucijama za nezbrinutu decu i decu sa smetnjama u razvoju „Veternik“, „Duško Radović“ i Dečjem selu „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice

UNIQA već punih 9 godina ima tradiciju darivanja  pred novogodišnje praznike i upućuje donacije u različite dečje institucije širom naše zemlje. I ove godine donirala je sredstva u iznosu od 500.000 dinara  institucijama za nezbrinutu decu i decu sa smetnjama u razvoju „Veternik“, „Duško Radović“ i Dečjem selu „Dr. Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice za nabavku ogreva, neophodnih električnih aparata i nameštaja.

Novogodišnji praznici su vreme za toplinu, darivanje i pažnju i drago nam je da možemo da ih učinimo lepšim mališanima širom naše zemlje.  Osmeh svakog deteta koga budemo obradovali – za nas je najveći novogodišnji poklon“, izjavila je Sonja Marić, direktorka marketinga UNIQA osiguranja.

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, kompanija UNIQA je odlučila da ponovo obraduje najmlađe kojima su prijateljski osmeh, briga i toplina najpotrebniji.  Tim povodom, kompanija je pokrenula akciju „UNIQA vilenjaci“ koja je okupila decu zaposlenih koji su se našli u ulozi Deda Mrazovih pomagača. Sva deca su sama pripremila i ukrasila najraznovrsnije poklone koji će obradovati mališane bez roditeljskog staranja.

Velika kutija sa novogodišnjim poklonima UNIQA vilenjaka se seli na Novogodišnji festival gde će, u periodu od 18. do 30. decembra na Beogradskom sajmu, svi zainteresovani mališani i građani moći da se priključe akciji i pomognu po svom izboru beogradske dečije ustanove, domove, dečije bolnice, prihvatilišta … UNIQA osiguranje kao zvanično osiguranje Deda Mraza, uz pomoć svojih vilenjaka, omogućiće da pokloni što bezbednije stignu do svakog deteta koje željno čeka novogodišnje iznenađenje.

 

Publikacije
Scroll to Top