Sve o osiguranju

logo-png

Udruženje osiguravača Srbije obezbedilo nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije Duško Jovanović, uručili su novčane nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, i to: najboljem vojnom i civilnom licu, najboljem zdravstvenom radniku i istraživaču, kao i za podvig i rezultate u oblasti kulture, tradicije i sporta.
Nagrađeni u svih šest kategorija dobili su po 100.000 dinara, a finansijska sredstva obezbedilo je Udruženje osiguravača Srbije.
Generalni sekretar UOS Duško Jovanović naglasio je da je ovo početak saradnje na obostrano zadovoljstvo, i obećao da će Udruženje osiguravača i u budućnosti izdvajati finansijska sredstva iz svoje dobiti kako bi najbolji bili nagrađeni i da bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija.
U kategoriji najbolje vojno lice nagrađen je general-potpukovnik Đokica Petrović, za najbolje civilno lice proglašen je vojni službenik Milan Pavlović, dok je nagradu u kategoriji najbolji zdravstveni radnik dobio major Saša Dimitrijević. Za najboljeg istraživača proglašen je vojni službenik Milan Milošević, desetar Miroslav Potić osvojio je nagradu za spasavanje života i otklanjanje posledica elementarnih i tehično-tehnoloških nesreća, a desetar Srđan Ristić za postignute rezultate u oblasti kulture, tradicije i sporta.

Publikacije
Scroll to Top