Sve o osiguranju

logo-png

Triglav osiguranje: popust od 20% na polise putnog osiguranja u novoj filijali u Novom Sadu do kraja septembra

Povodom otvaranja nove filijale u Novom Sadu, kompanija Triglav osiguranje ponudila je popust od 20 odsto na polisu putnog osiguranja svima koji dođu da je zaključe u toj filijali do kraja septembra. Filijala se nalazi u ulici Vojvođanskih brigada 24-26 u Novom Sadu.

Svečanom otvaranju nove filijale, ali i regionalnog centra prisustvovali su Dejan Tomašević, generalni sekretar i Saša Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije koji je na otvaranju izjavio: „Triglav je dugogodišnji partner Saveza i nedavno smo obnovili Ugovor na još dve godine. Osim što su naši poslovni partneri i prijatelji, zastupljeni su i na drugim područijima sporta što je za veliko poštovanje jer ne pomažu samo Košarkaškom savezu nego ukupnom sportu u Srbiji“.

Grupa Triglav je u prva tri mesecia tekuće godine dobro poslovala i u skladu sa strateškim ciljevima. Čista dobit Grupe je iznosila 22,3 miliona evra, fakturisana konsolidovana premija osiguranja i saosiguranja iznosi 281 milion evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom peroiodu prethodne godine. Triglav osiguranje Beograd, deo najsnažnije osiguravajuće-finansijske institucije u Adria regiji je u istom periodu ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 38% (obračunato u evrima), zadržalo 5. poziciju na tržištu unapredivši tržišno učešće sa 4,7% na 5,8%.

 

 

Publikacije
Scroll to Top