Sve o osiguranju

logo-png

Triglav osiguranje: Popust na putno osiguranje u novoj filijali u Zrenjaninu do kraja oktobra

Povodom useljenja u novi prostor na Trgu dr Zorana Đinđića broj 1 u Zrenjaninu, Triglav osiguranje svim klijentima koji u novoj filijali zaključe polisu putnog osiguranja do kraja oktobra, daje popust od 20%.

„Strateške pravce razvoja u godini u kojoj smo u prvih 6 meseci ostvarili rast fakturisane premije za 33% u odnosu na 2016, je proširenje i unapređenje prodajne mreže. Na taj način, donosimo vrhunske standarde poslovanja i inovativna rešenja proizvoda i usluga svojim postojećim i budućim klijentima. Poljoprivreda, kao strateški segment poslovanja kompanije Triglav, bez obzira na to da li se radi o osiguranju useva ili životinja, donosi regionalno dokazana iskustva i stručni tim koji će savetima biti klijentima na raspolaganju.“, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji Dragan Marković.

Grupa Triglav je u prvih šest meseci tekuće godine ostvarila dobit pre oporezivanja od 42,4 miliona evra, a bruto premija osiguranja i saosiguranja iznosi 547,8 milion evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom peroiodu prethodne godine. Triglav osiguranje Beograd je u istom periodu ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 33% (obračunato u evrima), i zadržalo petu poziciju sa tržišnim učešćem od 5,7%, prema podacima za prvi kvartal.

Publikacije
Scroll to Top