Sve o osiguranju

logo-png

Sreda – dan za pljačku!

Najzanimljiviji dan za britanske pljačkaše je sreda pre podne: tada se dogodi čak 18 odsto provala u Velikoj Britaniji, a prosečan trošak provale je 2.300 funti. Ovo je pokazalo istraživanje britanskog Alllianz-a, koji je time hteo da pokaže značaj osiguranja stanova od provale. Istraživanje je pokazalo i da se 71 odsto provala dogodi između ponedeljka i petka što je i logično – većina provalnika usuđuje se da krene u “posao” upravo onda kad se pretpostavlja da stanari rade, odnosno da nisu kod kuće.

[box type=“shadow“ align=““ class=““ width=“410px“][lightbox full=“http://www.uniqa.rs/home/01_Fizicka_lica/04_Osiguranje_stanova_i_kuca“ title=““]Osigurajte stan, kuću, članove domaćinstva. Obezbedite najbolje majstore za hitne kućne intervencije. Neka sve bude kao pre. UNIQA osiguranje. 011 20 24 100[/lightbox][/box]

S druge strane, ima i onih manje promišljenih koji provaljuju i kad je stan pun: čak 4 od 10 provala dogodi se upravo onda kad je neko od ukućana unutra!
lopov sexy
Statistika je pokazala i da je 35 odsto žrtava provale bilo opljačkano više puta, ali da ni posle nekoliko pljački nisu svi pribavili polisu osiguranja od ovog rizika.

Publikacije
Scroll to Top