Sve o osiguranju

logo-png

Sajamski popusti kod Dunav osiguranja

Sajamski popusti kod Dunav osiguranja

Svi koji tokom Sajma turizma u Beogradu preuzmu vaučer na štandu Dunav kompanije, obezbeđuju popust od 30 odsto za boravak u odmaralištu „Dunav“ na Zlatiboru, do 24. aprila – cene po osobi sa popustima u tom periodu će biti od 2.380 dinara po osobi u trokrevetnoj sobi do 3.815 dinara za smeštaj u apartmanu. Deca do sedam godina ne plaćaju smeštaj, a za decu od sedam do 12 godina dnevno se plaća 1.190 dinara, na bazi polupansiona. Ponuda za leto – od 1. jula do 3. septembra podrazumeva popust od 20%, uz dodatnih 30% popusta za boravak od sedam dana, za posetioce štanda Dunava na Sajmu turizma.
U Dunavu kažu da su tokom Sajma turizma obezbedili i 10% popusta na premiju putničkog transfernog osiguranja i 20% popusta na premiju za pakete putnog osiguranja. Istovremeno se može zaključiti i ugovor o osiguranju imovine i članova domaćinstva po specijalnoj ceni kroz paket „zimska čuvarkuća“ namenjen za osiguranje u periodu godišnjih odmora.
„Dunav osiguranje“ je pripremilo i specijalnu porodičnu polisu osiguranja kojom deca do navršenih 18 godina imaju potpuno besplatno osiguranje tokom putovanja u inostranstvu uz roditelje.
Ako na putovanje idete sopstvenim automobilom, za kasko osiguranje Dunav odobrava 15 odsto popusta za plaćanje premije osiguranja odjednom, kao i 30 odsto popusta za osiguranje pomoći na putu. Ovom polisom obezbeđuje se asistencija potpuno besplatno, i to važi i za Srbiju i za celu Evropu, kažu u Dunavu.

Publikacije
Scroll to Top