Sve o osiguranju

logo-png

Ljubav i putovanja – osiguranje slomljenih srca i noseva

Jedna devojka iz Australije koja je putovala u Francusku, po povratku s puta tražila je od osiguravajuće kuće da joj isplati odštetu nekoliko puta veću od vrednosti putovanja. Kao razlog, navela je da joj je romansa u Parizu koja je trajala sedam dana, i koja se neslavno po nju završila – upropastila putovanje!

Pošto odštetu nije dobila jer njena polisa takvu vrstu pokrića nije obuhvatala, nećemo ni saznati koja je cena slomljenog srca posle boravka u Francuskoj.

[box type=“shadow“ align=““ class=““ width=“410px“][lightbox full=“https://www.dunav.com/portfolio/paket-putnog-osiguranja/“ title=““]Spremate se na put? U dobrom društvu ili sami? Poslovno, turistički ili avanturistički? Egzotične plaže ili ski-staze? Ne dozvolite da vam nepredviđene okolnosti pokvare dragocene trenutke. Dunav – paket putnog osiguranja![/lightbox][/box]

Malo teži slučaj za koji je odšteta isplaćena dogodio se jednom momku iz Britanije koji je letovao u Atini. On se, kako je naveo u odštetnom zahtevu, toliko zagledao u devojke u bukinijima na plaži, da nije primetio banderu – udario je toliko jako da je polomio nos. Njegova osiguravajuća kuća pokrila je troškove lečenja, a pošto je imao i osiguranje od nezgode, dobio je i dodatnu odštetu.

Publikacije
Scroll to Top