Sve o osiguranju

logo-png

EUROPEAN BUSINESS AWARDS proglasio UNIQA  osiguranje Srbija za Nacionalnog šampiona u poslovanju 2016/17

UNIQA osiguranje Srbija proglašeno je za jednu od najboljih kompanija u Evropi po mišljenju žirija međunarodne organizacije European Business Awards. Nagrada European Business Awards dodeljuje se kompanijama koje se ističu kroz primere dobre prakse, ali i uspešno poslovanje na tržištu Evrope.

Nezavisni žiri, u prvoj fazi selekcije, proglasio je UNIQA osiguranje Srbija za nacionalnog šampiona u poslovanju. Kompanije su ocenjivane prema sledećim parametrima: inovacije, poslovna etika, uspešnost. Sada sledi druga faza takmičenja koja uključuje video predstavljanje kompanije i javno glasanje.

„UNIQA osiguranje Srbija je ovu nagradu osvojilo zahvaljujući strategiji rasta. Za deset godina postojanja na tržištu UNIQA osiguranje Srbija svoj fokus je usmerila na superiorni servis klijenata. Uvođenjem novih proizvoda, koje zadovoljavaju potrebe svakog pojedinačnog klijenta, zatim razvijanjem onlajn prodajnih servisa i unapređenom digitalizacijom, uspeli smo da zadržimo postojeće, ali i privučemo brojne nove klijente. Na liderskim smo pozicijama u bankoosiguranju i privatnom zdravstenom osiguranju, a sada fokus usmeravamo na korporativne klijente“, kaže se u saopštenju ove kompanije.

U saopštenju se dodaje da ova kompanija ostvaruje konstatni rast iznad prosečnog rasta tržišta. Istovremeno, ulaže u društvenu odgovornost kroz brigu o deci i kroz saradnju sa sportskim udruženjima, kao i ulaganjem u kulturu.

UNIQA osiguranje Srbija, titulom nacionalnog šampiona, stekla je pravo da učestvuje i u narednom krugu takmičenja i bude proglašena za jednu od deset najuspešnijih evropskih kompanija.

Kao poseban segment konkursa, u narednom periodu organizovano je i javno glasanje putem zvaničnog vebsajta European Business Awards, pa će kompanija koja osvoji najviše glasova na nacionalnom nivou postati „Javni nacionalni šampion“. Prošle godine, kompanije su podržali klijenti, zaposleni i publika, pa je tako zabeleženo više od 227 hiljada glasova.

Ova prestižna nagrada dodeljuje se već 10 godina za redom i podržavana je od strane brojnih akademika, ali i uvaženih evropskih političkih predstavnika. Samo ove godine, u izboru za nagradu učestvovalo je 33 hiljade kompanija iz 34 države.

U konkurenciji za 2015/16, predstavljene su sve članice Evropske Unije, kao i Turska, Norveška, Švajcarska, Srbija i Makedonija. Njihov združeni prihod prelazio je 1,2 biliona evra, a broj zaposlenih je preko 2,5 miliona ljudi.

Organizacija EBA postoji od 2007. godine s ciljem da promoviše inovativne, etične i uspešne evropske kompanije.Tokom 2015/2016 u takmičenju je učestvovalo 32 hiljade kompanija iz 33 države.

 

Publikacije
Scroll to Top