Sve o osiguranju

logo-png

Dunav: Popusti na osiguranje i poklon gorivo do 6.000 dinara

Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti na sajamskom štandu tokom Sajma automobila, kao i u poslovnicama „Dunava“ širom Srbije.
Posebni popusti i pogodnosti su 15 odsto popusta na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila koja se prvi put registruju, 10 odsto popusta pri zaključenju auto-kasko polise za polovna vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise, 50 odsto popusta za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, te 20 odsto popusta za premiju osiguranja pomoći na putu uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od odgovornosti ili polisu auto-kaska ili mini-kaska
„Dunav osiguranje“ i ove godine u saradnji sa Kompanijom „Lukoil Srbija“ poklanja kartice za gorivo. Pri zaključenju auto-kasko polise za nova vozila koja se prvi put registruju dobija se poklon kartica za gorivo u iznosu od šest hiljada dinara, za polovna vozila se dobija kartica od četiri hiljade dinara, a za zaključenje mini-kasko polise kartica u vrednosti od dve hiljade dinara.
Poklon kartice važe na svim „Lukoil“ pumpama na teritoriji Srbije, kao i da svi navedeni popusti mogu da se realizuju kako na štandu „Dunav osiguranja“ na Sajmu, tako i u svim poslovnicama „Dunava“ sve do 30. aprila, dok kartice za gorivo mogu da se koriste na svim „Lukoil“ pumpama u Srbiji do 31. avgusta 2017.

Publikacije
Scroll to Top