Sve o osiguranju

logo-png

Dunav osiguranje i GO Savski venac pokrenuli projekat edukacije o životnom osiguranju za buduće agente prodaje

Kompanija Dunav osiguranje pokrenula je projekat „Otvoreni dan“ sa Opštinom Savski venac za buduće agente prodaje životnih osiguranja. Reč je o edukaciji na temu životnog osiguranja i regrutacije novih agenata prodaje, čiji je cilj da podstakne zapošljavanje građana svih starosnih kategorija a naročito mladih.

„Ovaj projekat je naš doprinos podršci zajednici sa stanovišta zapošljavanja, gde će naši sugrađani zainteresovani za rad na poziciji „agent prodaje životnih osiguranja“ imati priliku da u neposrednoj komunikaciji sa predstavnicima naše kompanije saznaju sve u vezi sa proizvodima životnog osiguranja, kao i o uslovima radnog angažovanja u najstarijoj domaćoj osiguravajućoj kompaniji“, rekao je Mirko Petrović, predsednik Izvršnog odbora Dunav osiguranja, i dodao da je reč o kompaniji koja „zauzima 26 odsto tržišta osiguranja i koja će u ovoj godini ostvariti premiju veću od 200 miliona evra“.

Predsednica GO Savski venac Irena Vujović rekla je kako se nada da će ovakva inicijativa postati dugoročna strategija, i da će se sa sličnim aktivnostima u smanjenje nezaposlenosti uključiti i druge kompanije.

Direktorka prodaje životnih osiguranja u Dunav osiguranju Nikoleta Šubert ohrabrila je polaznike obuke da je posao agenta prodaje osiguranja „ili najteži posao sa velikom zaradom, ili najlakši posao sa malom zaradom“, i podsetila prisutne da životno osiguranje nije privilegija bogatih, već odgovornih i da bi svako trebalo da ga ima.

Beograd, 19. oktobra 2017. – Predsednica GO Savski venac Irena Vujovic (L) predsednik Izvrsnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“ Mirko Petrovic (S) i direktorka prodaje zivotnih osiguranja Nikoleta Subet (D) govorili su na konferenciji za novinare o zajednickom projektu koji se tice edukacije na temu zivotnog osiguranja i regrutacije novih agenata prodaje. FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bg
Publikacije
Scroll to Top