Sve o osiguranju

logo-png

DDOR Novi Sad započeo novu sezonu besplatnih treninga u NAVAK-u za mlade vozače sa probnom dozvolom

Kompanija DDOR Novi Sad otvorila je i četvrtu sezonu besplatne edukacije mladih vozača u centru NAVAK: vozači sa probnom vozačkom dozvolom od 28. oktobra do 23. decembra ponovo imaju priliku da pohađaju specijalizovani trening bezbedne vožnje u centru NAVAK pod nazivom „Život za mlade vozače“. Program koji je u prethodne tri godine prema zvaničnim statistikama doprineo drastičnom smanjenju učešća mladih vozača u najtežim nezgodama ove godine će obuhvatiti 1.700 mladih vozača iz čitave Srbije.

U bezbednost u saobraćaju kompanija DDOR Novi Sad dosad je uložila više od četiri i po miliona evra, a u ovogodišnju akciju ulaže dodatnih 20 miliona dinara.

Prema podacima MUP-a Srbije, dosadašnji polatnici ovih treninga bezbedne vožnje nisu izazvali ni jednu saobraćajnu nezgodu, 36% manje su učestvovali u nezgodama u kojima je bilo povređenih i poginulih, a za čitavih 52% manje su učestvovali u saobraćajnimnezgodama koje nisu sami prouzrokovali.

„Posao osiguranja je da isplati nadoknadu oštećenoj strani pošto se nezgoda već desi, ali mi ne možemo nikome da vratimo ni život ni zdravlje. Zato smatramo da je naša dužnost da ulažemo u preventivu, i da doprinesemo maksimalnom smanjenju mogućnosti da do nesrećnog slučaja uopšte dođe“, kaže Đorđo Markeđani, predsednik IO kompanije DDOR Novi Sad.

Svi koji žele da se uključe u program „Život za mlade vozače“, mogu to učiniti preko sajta www.mup.gov.rs a srednje škole koje žele da dogovore organizovan dolazak đaka potrebno je da se jave lokalnim jedinicama Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Nezavisno od ovog programa, kompanija DDOR Novi Sad uz DDOR polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti poklanja „Dozvolu Plus“ – posebno razvijeni Uvod u trening bezbedne vožnje u NAVAK Nacionalnoj vozačkoj akademiji.Uz kasko polisu sa godišnjom premijom od 200-400 evra na poklon se dobija početni trening bezbedne vožnje u NAVAK-u, a uz kasko polise sa premijom većom od 400 evra – intenzivni trening.

Publikacije
Scroll to Top