Sve o osiguranju

logo-png

DDOR Novi Sad generalni sponzor 53. Međunarodnog salona automobila

Generalni sponzor 53. Međunarodnog salona automobila – DDOR Novi Sad, obezbedio je brojne popuste za posetioce Beogradskog sajma: do 50 odsto popusta na KASKO osiguranje; 30 odsto popusta na osiguranje „Pomoć na putu“, za prvu godinu trajanja osiguranja za polise minimalno ugovorenog trajanja od 5 godina, kao i poklon omot za vozačku dozvolu; poklon vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu novog osiguranja u DDOR-u. Uz višegodišnju polisu „Moja kućica“, sa ugovorenim trajanjem dužim od 10 godina klijenti dobijaju poklon šolju ili otirač; a uz zaključeno životno osiguranje klijenti takođe dobijaju na poklon intenzivni trening bezbedne vožnje u NAVAK-u.
Salon automobil za ovu kompaniju predstavlja podstrek za domaću autoindustriju, a sam DDOR je u vrhu onih koji u Srbiji investiraju u bezbednost učesnika u saobraćaju. Svake godine DDOR se bavi edukacijom vozača, jer u saradnji sa NAVAK-om – Nacionalnom vozačkom akademijom, svojim klijentima poklanja treninge bezbedne vožnje. To je misija za generacije koje dolaze, jer ljudi moraju da postanu svesni opasnosti u saobraćaju, navode u kompaniji.
DDOR je posebno ponosan na akciju „Život za mlade vozače“, u kojoj učestvuje zajedno sa NAVAK-om. U ovoj akciji 1.500 vozača koji su tek stekli vozačku dozvolu besplatno dobija dodatna vozačka znanja i veštine.
DDOR je sada klijentima bliži i preko mobilnih procenitelja. Reč je o novoj usluzi za klijente koji imaju zaključene polise osiguranja od autoodgovornosti, kasko i mini kasko, za sada sa teritorije Novog Sada i Beograda. U slučaju nastanka štete, besplatnim pozivom Korisničkog centra DDOR-a, procenitelji u najkraćem roku stižu do klijenata i obavljaju kompletan postupak procene štete, na lokaciji koju je klijent odredio. Na taj način se u mnogo kraćem roku završava postupak obrade štete. Mobilni procenitelji konstatuju i fotografišu oštećenja na vozilu i na tablet računarima pripremaju zapisnik koji klijent potpisuje na licu mesta, a izveštaj procenitelja stiže direktno na e-mail adresu korisnika usluge.

Publikacije
Scroll to Top