Sve o osiguranju

logo-png

DDOR: Kako da prijavite štetu

\“Superćelijska oluja“ koja je zahvatila naš region proteklih dana, rušila je sve pred sobom. Iz kompanije DDOR osiguranje poslali su saopštenje o tome kako da prijavite štetu ukoliko u ovoj kući imate polisu osiguranja:

\“Svim osiguranicima koji na to imaju pravo biće isplaćena odšteta u skladu sa uslovima osiguranja u najkraćem mogućem roku uzimajući u obzir do sada neviđene razmere nastale štete.

Ukoliko je vaša imovina oštećena, molimo vas da fotografišete štetu i, ukoliko je moguće, sačuvate oštećene predmete do dolaska procenitelja. Ovi materijalni dokazi su od suštinske važnosti kako bismo preciznije procenili obim štete i olakšali obradu vašeg zahteva za nadoknadu.

Postoji nekoliko opcija za prijavu štete. Najbrži i najjednostavniji način je kroz DDOR web formu. Takođe, štetu možete prijaviti pozivanjem Korisničkog centra na broj 0800 303 301, a svakako to možete učiniti i odlaskom u najbližu filijalu (www.ddor.rs/prodajna-mesta/).

Napominjemo da je u slučaju oštećenja po polisama auto Kasko osiguranja neophodno da procenitelji DDOR osiguranja fotografišu štetu.

Molimo vas za razumevanje jer su, zbog velikog broja štetnih događaja, svi zaposleni u Direkciji za upravljanje štetama angažovani u potpunosti. Svi zahtevi će biti blagovremeno procesirani i unapred se zahvaljujemo na strpljenju\“, kaže se u saopštenju ove kompanije.

Publikacije
Scroll to Top