Sve o osiguranju

logo-png

Adacta u TOP 10 sistema za upravljanje izdavanjem polisa

Renomirana istraživačko-konsultantska kuća Celent u svojoj globalnoj analizi sistema za upravljanje izdavanjem polisa osiguranja (PAS) već drugu godinu za redom visoko rangira AdInsure, ocenjujući ga kao „savremeno i atraktivno rešenje koje klijenti i korisnici izuzetno cene“. Ovo priznanje tržišta i nezavisne stručne analize nedavno je potvrdio i poslovni magazin „Insurance CIO Outlook“, koji je AdInsure uvrstio u „TOP 10“ globalnih sistema u pomenutoj kategoriji softverskih rešenja.

Celent-ovi izveštaji već punu deceniju služe kao vodič osiguravajućim kompanijama pri oceni i izboru rešenja za administriranje polisa (Policy Administration Solutions – skr. PAS). Celentova standardna metodologija ocenjivanja obuhvata kriterijume savremenosti tehnologije i nivoa funkcionalnosti, kao i ispitivanja korisničke baze i nivoa korisničke podrške direktnim anketiranjem klijenata.

Adactin AdInsure je u najnovijem Celent izveštaju ocenjen modernim rešenjem na osnovu napredne tehnologije, podržanim funkcionalnostima i mogućnostima ovog sistema. U izveštaju „EMEA Policy Administration Solutions“* Celent posebno ističe da „Adacta nudi snažan i moderan sistem za administriranje polisa u rešenju AdInsure, koji je ove godine dobio izuzetne ocene i povratne reakcije klijenata“, i napominje podobnost rešenja kako za korišćenje u kompleksnim okruženjima većih organizacija, tako i u  manjim osiguravajućim kućama.

Ukupno 19 osiguravajućih kompanija u 9 zemalja koristi Adactina specijalizovana poslovna rešenja za ovu industriju u svom poslovanju. Globalno prepoznavanje kvaliteta AdInsure sistema upotpunjuje ekspertiza koju Adacta neprestano razvija i obogaćuje u domenu rešenja za upravljanje odnosima sa klijentima i poslovnu analitiku i izveštavanje (CRM i BI sistemi).

 

Publikacije
Scroll to Top