Sve o osiguranju

logo-png

Sava osiguranje preuzima celokupan portfelj osiguranja AS osiguranja u Srbiji

Sava osiguranje a.d.o. Beograd preuzima celokupan portfelj osiguranja AS osiguranja a.d.o. Beograd, na osnovu Ugovora o prenosu portfelja neživotnog osiguranja i Rešenja Narodne banke Srbije o saglasnosti na prenos portfelja osiguranja – saopštili su iz ove osiguravajuće kuće. Zbog povlačenja grupe Adriatic Slovenica sa srpskog tržišta, društvo Adriatic Slovenica i Sava Re prepoznali su zajednički interes za prenos portfelja neživotnog osiguranja između njihovih zavisnih društava u Srbiji.

Prenos celokupnog portfelja osiguranja će biti okončan do 27.05.2016. godine.

Svi ugovarači osiguranja koji imaju zaključene važeće ugovore o osiguranju sa AS osiguranjem i koji ne dostave Obaveštenje o raskidu ugovora o osiguranju, biće osigurani po istim uslovima do isteka osiguranja. Na ovaj način, SAVA osiguranje postaje ugovorna strana koja preuzima sve obaveze iz prenetih ugovora o osiguranju, a AS osiguranje se oslobađa obaveza iz prenetih ugovora. Prava ugovarača osiguranja / osiguranika / oštećenika po osnovu zaključenih važećih ugovora o osiguranju sa AS osiguranjem se ne menjaju.

Kao novi osiguravač SAVA osiguranje garantuje nastavak svih poslovnih procesa i najkvalitetnije servisiranje klijenata, kako u segmentu preuzetih rizika putem ugovora o osiguranju, tako i u segmentu procene i likvidacije šteta.

Publikacije
Scroll to Top