Merkur Osiguranje

UNIQA: uz putno osiguranje, osiguranje stana za dinar

Pri kupovini putnog osiguranja, svaki klijent UNIQA osiguranja moći će da dobije i osiguranje stana tokom boravka na odmoru za samo 1 dinar.

Ove sezone, sve pogodnosti vezane za sigurno putovanje, građani mogu iskoristiti od 1. juna do 30. septembra, kupovinom polisa u svim poslovnicama UNIQA osiguranja, kao i preko webshopa. Polisu građani mogu naručiti i preko UNIQA kontakt centra i ona će besplatno biti dostavljena na željenu adresu.

UNIQA osiguranje, kroz program putnog zdravstvenog osiguranja, obezbeđuje neophodan lekarski tretman, lekove, rendgenski i ultrazvučni pregled, medicinski prevoz i hospitalizaciju. Izvan medicinskih i zdravstvenih usluga UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i tu da obezbedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata. Ova pravila važe za sve destinacije u Evropi i svetu.

Za 10 dana boravka u Grčkoj, potrebno je izdvojiti 1.264 dinara za individualno osiguranje, pri čemu osiguranje pokriva troškove u iznosu do 30.000 evra u slučaju bolesti ili nezgode tokom boravka u inostranstvu. UNIQA osiguranje porodicama nudi tzv. porodične pakete koji su dodatno povoljniji, pa je za dvoje odraslih i dvoje dece na ime putnog osiguranja potrebno izdvojiti 3.447,01 dinara za 10 dana boravka u Grčkoj.

 

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Sava neživotno osiguranje pripojilo Energoprojekt Garant

Sava neživotno osiguranje svom portfoliju je pripojilo celokupan portfolio Energoprojekt Garant osiguranja, koje je time ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *