UNIQA: uz putno osiguranje, osiguranje stana za dinar

Pri kupovini putnog osiguranja, svaki klijent UNIQA osiguranja moći će da dobije i osiguranje stana tokom boravka na odmoru za samo 1 dinar.

Ove sezone, sve pogodnosti vezane za sigurno putovanje, građani mogu iskoristiti od 1. juna do 30. septembra, kupovinom polisa u svim poslovnicama UNIQA osiguranja, kao i preko webshopa. Polisu građani mogu naručiti i preko UNIQA kontakt centra i ona će besplatno biti dostavljena na željenu adresu.

UNIQA osiguranje, kroz program putnog zdravstvenog osiguranja, obezbeđuje neophodan lekarski tretman, lekove, rendgenski i ultrazvučni pregled, medicinski prevoz i hospitalizaciju. Izvan medicinskih i zdravstvenih usluga UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i tu da obezbedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata. Ova pravila važe za sve destinacije u Evropi i svetu.

Za 10 dana boravka u Grčkoj, potrebno je izdvojiti 1.264 dinara za individualno osiguranje, pri čemu osiguranje pokriva troškove u iznosu do 30.000 evra u slučaju bolesti ili nezgode tokom boravka u inostranstvu. UNIQA osiguranje porodicama nudi tzv. porodične pakete koji su dodatno povoljniji, pa je za dvoje odraslih i dvoje dece na ime putnog osiguranja potrebno izdvojiti 3.447,01 dinara za 10 dana boravka u Grčkoj.

 

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...