Merkur Osiguranje

UNIQA: osiguranje domaćinstva preko vebšopa

Klijenti UNIQA osiguranja od sada mogu onlajn da zaključe osiguranje domaćinstva, preko aplikacije koja može da se instalira na bilo koji uređaj – laptop, mobilni telefon, desktop računar, tablet…

Potrebno je pristupiti sajtu kompanije www.uniqa.rs i kliknuti na direktan link „kupi online“, zatim uneti nekoliko neophodnih podataka poput kvadrature stana ili kuće koju želimo da osiguramo, kao i period trajanja osiguranja, nakon čega sledi plaćanje platnom karticom. Po završetku procesa kupovine dobijamo polisu na imejl.

Kao posebnu pogodnost, UNIQA osiguranje je svim klijentima omogućilo popust prilikom zaključenja polise s višegodišnjim trajanjem.

„Onlajn kupovina polise daje mogućnost da se osiguranje zaključi sa velikom uštedom u vremenu, kada je svaki minut dragocen“, kaže Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

U UNIQA osiguranju klijenti mogu onlajn i da prijave štetu, podnesu prigovor, upišu se u knjigu utisaka i kupe putno i osiguranje domaćinstva.

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Dunav dobrovoljni penzijski fond slavi 11 godina poslovanja

„Dunav dobrovoljni penzijski fond“ ove godine slavi jedanaest godina uspešnog poslovanja. Imovina  iznosi preko 15,3 ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *