Merkur Osiguranje

Udruženje osiguravača Srbije obezbedilo nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije Duško Jovanović, uručili su novčane nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, i to: najboljem vojnom i civilnom licu, najboljem zdravstvenom radniku i istraživaču, kao i za podvig i rezultate u oblasti kulture, tradicije i sporta.
Nagrađeni u svih šest kategorija dobili su po 100.000 dinara, a finansijska sredstva obezbedilo je Udruženje osiguravača Srbije.
Generalni sekretar UOS Duško Jovanović naglasio je da je ovo početak saradnje na obostrano zadovoljstvo, i obećao da će Udruženje osiguravača i u budućnosti izdvajati finansijska sredstva iz svoje dobiti kako bi najbolji bili nagrađeni i da bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija.
U kategoriji najbolje vojno lice nagrađen je general-potpukovnik Đokica Petrović, za najbolje civilno lice proglašen je vojni službenik Milan Pavlović, dok je nagradu u kategoriji najbolji zdravstveni radnik dobio major Saša Dimitrijević. Za najboljeg istraživača proglašen je vojni službenik Milan Milošević, desetar Miroslav Potić osvojio je nagradu za spasavanje života i otklanjanje posledica elementarnih i tehično-tehnoloških nesreća, a desetar Srđan Ristić za postignute rezultate u oblasti kulture, tradicije i sporta.

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Dunav dobrovoljni penzijski fond slavi 11 godina poslovanja

„Dunav dobrovoljni penzijski fond“ ove godine slavi jedanaest godina uspešnog poslovanja. Imovina  iznosi preko 15,3 ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *