Merkur Osiguranje

U Hrvatskoj može da se osigura i mobilni telefon od pada

Jedan mobilni operater u Hrvatskoj odnedavno je svojim korisnicima počeo da nudi i osiguranje mobilnih telefona i tableta koji se kupuju uz pretplatu na dve godine, piše hrvatski portal www.osiguranje.hr. Aparat se osigurava od mehaničkih oštećenja koja nisu obuhvaćena garancijom od proizvođača. Takve popravke umeju da koštaju poprilično – za skupe telefone i do par stotina evra. Osiguravajuća kuća BNP Paribas Cardif je sa jednim tamošnjim mobilnim operaterom napravila dogovor da osigurava telefone svih njihovih pretplatnika tokom pretplatnog perioda od dve godine, a da premija osiguranja bude oko par evra mesečno i da se plaća kroz račun.

Osiguranje mobilnih uređaja pokriva osiguranje od slučajnog fizičkog oštećenja ili uništenja, i to za neograničeni broj popravki čiji je ukupan iznos do visine maloprodajne cene uređaja za vreme ugovorne obaveze, kao i za zamenu uređaja u slučaju totalne štete.

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Dunav: popusti na Sajmu poljoprivrede

Štand  Kompanije “Dunav” na 86. Poljoprivrednom sajmu, nakon svečanog otvaranja,  posetili su ministar poljoprivrede,vodoprivrede i ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *