Merkur Osiguranje

Triglav osiguranje: popust od 20% na polise putnog osiguranja u novoj filijali u Novom Sadu do kraja septembra

Povodom otvaranja nove filijale u Novom Sadu, kompanija Triglav osiguranje ponudila je popust od 20 odsto na polisu putnog osiguranja svima koji dođu da je zaključe u toj filijali do kraja septembra. Filijala se nalazi u ulici Vojvođanskih brigada 24-26 u Novom Sadu.

Svečanom otvaranju nove filijale, ali i regionalnog centra prisustvovali su Dejan Tomašević, generalni sekretar i Saša Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije koji je na otvaranju izjavio: „Triglav je dugogodišnji partner Saveza i nedavno smo obnovili Ugovor na još dve godine. Osim što su naši poslovni partneri i prijatelji, zastupljeni su i na drugim područijima sporta što je za veliko poštovanje jer ne pomažu samo Košarkaškom savezu nego ukupnom sportu u Srbiji“.

Grupa Triglav je u prva tri mesecia tekuće godine dobro poslovala i u skladu sa strateškim ciljevima. Čista dobit Grupe je iznosila 22,3 miliona evra, fakturisana konsolidovana premija osiguranja i saosiguranja iznosi 281 milion evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom peroiodu prethodne godine. Triglav osiguranje Beograd, deo najsnažnije osiguravajuće-finansijske institucije u Adria regiji je u istom periodu ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 38% (obračunato u evrima), zadržalo 5. poziciju na tržištu unapredivši tržišno učešće sa 4,7% na 5,8%.

 

 

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Dunav dobrovoljni penzijski fond slavi 11 godina poslovanja

„Dunav dobrovoljni penzijski fond“ ove godine slavi jedanaest godina uspešnog poslovanja. Imovina  iznosi preko 15,3 ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *