Merkur Osiguranje

Triglav: 10% popusta u maju na osiguranje u poljoprivredi

U Triglav osiguranju će tokom maja meseca važiti posebni uslovi za osiguranje useva i životinja i to u vidu popusta od 10%. Isti popust važiće i za osiguranje poljoprivredne mehanizacije i priključnih mašina.
Poljoprivreda je od vitalnog značaja za Republiku Srbiju sa značajnim učešćem u BDP-u od gotovo 12% i udelom u izvozu od preko 21,5%. U Srbiji je registrovano više od 465.000 poljoprivrednih gazdinstava, a u poljoprivredi je zaposleno oko 1,4 miliona radno sposobnog stanovništva. Strateško opredeljenje Triglav osiguranja je da prenese na naše tržište iskustva iz Triglav grupe kada su u pitanju osiguranja u poljoprivredi, kaže se u saopštenju ove kompanije.
Triglav osiguranje Beograd je u 2016. u poređenju sa 2015. godinom dvostruko povećalo fakturisanu premiju osiguranja u poljoprivredi i time ojačalo svoju poziciju na trištu Srbije učvršćujući strateško opredeljenje učešća u osiguranju ove značajne industrijske grane.

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Popusti Dunav osiguranja na Sajmu turizma

„Dunav osiguranje“ za zimsku turističku sezonu odobrava pogodnosti pri zaključivanju polise putničkog zdravstvenog osiguranja, putnog ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *