Sve o osiguranju

logo-png

NAJAVA DOGAĐAJA: KONFERENCIJA „RIZICI NOVOG DOBA: DVE GODINE PANDEMIJE“ 23. JUN 2022. CROWNE PLAZA BEOGRAD

Konferencija „RIZICI NOVOG DOBA: DVE GODINE PANDEMIJE – Da li su novi modeli poslovanja trajno stanje, koje rizike nose i kako ih prevazići“ biće održana 23. juna sa početkom u 10.00 časova u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Zašto je baš sada vreme za ovu temu?

Dve godine pandemije i prateći zdravstveni rizici doneli su brojne promene kako poslodavcima tako i zaposlenima.

  • Interesovanje za dobrovoljno zdravstveno osiguranje udvostručava se svake godine i trenutno je najbrže rastuće osiguranje u svetu. Da li to znači da je pandemija dovela do promena navika, koji su novi trendovi u brizi o zdravlju koji i poslodavcima i zaposlenima mogu da uštede i vreme i novac, i da li posebnu pažnju treba posvetiti mentalnom zdravlju zaposlenih?
  • Blizu 20 odsto preduzeća u svetu prešlo je na “remote” model poslovanja što za sobom povlači i brojne rizike: od početka pandemije sajber kriminal je dostigao stopu rasta od čak 600%. Kako se nove tehnologije bore s tim, i da li “nova realnost” i dalje uteruje strah u kosti?
  • Rad od kuće doneo je nove nedoumice u vezi sa bolovanjima, problematikom nezgode na radu, odgovornošću menadžera. Kako zakoni regulišu rad od kuće i da li bi (zašto i kako) radnu nedelju trebalo skratiti?

Ukoliko želite da prisustvujete događaju uživo uz kotizaciju od 7.200 dinara bruto, prijavite se na office@beriskprotected.rs .

Program možete preuzeti na portalu BeRiskProtected.

Publikacije
Scroll to Top