Merkur Osiguranje

Merkur osiguranje i Džejmi Oliver: besplatna obuka pripreme zdrave hrane kroz program „Revolucija u ishrani“

Kompanija Merkur osiguranje započela je preventivni program „Revolucija u ishrani“, kojim svoje klijente uči tajnama zdrave hrane po receptima Džejmi Olivera. Od maja do decembra kuvarski kursevi će se održavati od maja do decembra, i to svakog vikenda, u hotelu Lone u Rovinju potpuno besplatno za klijente Merkur osiguranja.
Predstavnici Džejmijeve fondacije za hranu obučili su kuvare hotela za ovakav način pripremanja hrane. Nastavni plan i program uključuje obuku u vezi zdravog načina ishrane, praktične veštine i nastavnu obuku, kao i etička pitanja i upoznavanje sa kulturom branda „Jamie’s Food Revolution”.
U Merkuru veruju da je učenje kuvanja od sirove namirnice do trpeze – jedan od najvažnijih načina da se preuzme kontrola nad svojim zdravljem. Merkurova medijska kampanja „Revolucija u ishrani“ za 2017-u fokusira se na važnost pristupačne, bogate hrane za ljude svih uzrasta. Promocijom pristupa „uradi sam u kuhinji“, Merkurov cilj podrazumeva podučavanje osnovnim veštinama u kuvanju zdrave hrane svih onih s afinitetom prema modernom, urbanom, svesnom načinu života, posebno mladih ljudi i mladih porodica.
“Revolucionarni” časovi kuvanja u hotelu Lone biće otvoreni za sve goste hotela, s posebnim bonusom za Merkurove klijente, koji će biti u mogućnosti da prisustvuju kursevima besplatno. Ova ponuda se odnosi na sve Merkurove klijente, bez obzira na to koje osiguranje imaju, uključujući zdravlje, život, nezgode i osiguranje imovine. Kursevi se mogu rezervisati direktno u hotelu uz bilo koji drugi Merkurov preventivni program ili uslugu.
Prema planu, kursevi će se održavati u „Revolucija” trening kuhinji svake subote oko podneva, sa oko 8 do 10 učesnika. Nastava će trajati jedan i po sat i pokrivaće pripremanje dva jela, posle čega sledi ručak. U visokoj sezoni, biće organizovani dodatni kursevi, kao i individualni intenzivni kursevi.
dzejmi oliver merkur

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Popusti Dunav osiguranja na Sajmu turizma

„Dunav osiguranje“ za zimsku turističku sezonu odobrava pogodnosti pri zaključivanju polise putničkog zdravstvenog osiguranja, putnog ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *