Sve o osiguranju

logo-png

Merkur osiguranje i Džejmi Oliver: besplatna obuka pripreme zdrave hrane kroz program „Revolucija u ishrani“

Kompanija Merkur osiguranje započela je preventivni program „Revolucija u ishrani“, kojim svoje klijente uči tajnama zdrave hrane po receptima Džejmi Olivera. Od maja do decembra kuvarski kursevi će se održavati od maja do decembra, i to svakog vikenda, u hotelu Lone u Rovinju potpuno besplatno za klijente Merkur osiguranja.
Predstavnici Džejmijeve fondacije za hranu obučili su kuvare hotela za ovakav način pripremanja hrane. Nastavni plan i program uključuje obuku u vezi zdravog načina ishrane, praktične veštine i nastavnu obuku, kao i etička pitanja i upoznavanje sa kulturom branda „Jamie’s Food Revolution”.
U Merkuru veruju da je učenje kuvanja od sirove namirnice do trpeze – jedan od najvažnijih načina da se preuzme kontrola nad svojim zdravljem. Merkurova medijska kampanja „Revolucija u ishrani“ za 2017-u fokusira se na važnost pristupačne, bogate hrane za ljude svih uzrasta. Promocijom pristupa „uradi sam u kuhinji“, Merkurov cilj podrazumeva podučavanje osnovnim veštinama u kuvanju zdrave hrane svih onih s afinitetom prema modernom, urbanom, svesnom načinu života, posebno mladih ljudi i mladih porodica.
“Revolucionarni” časovi kuvanja u hotelu Lone biće otvoreni za sve goste hotela, s posebnim bonusom za Merkurove klijente, koji će biti u mogućnosti da prisustvuju kursevima besplatno. Ova ponuda se odnosi na sve Merkurove klijente, bez obzira na to koje osiguranje imaju, uključujući zdravlje, život, nezgode i osiguranje imovine. Kursevi se mogu rezervisati direktno u hotelu uz bilo koji drugi Merkurov preventivni program ili uslugu.
Prema planu, kursevi će se održavati u „Revolucija” trening kuhinji svake subote oko podneva, sa oko 8 do 10 učesnika. Nastava će trajati jedan i po sat i pokrivaće pripremanje dva jela, posle čega sledi ručak. U visokoj sezoni, biće organizovani dodatni kursevi, kao i individualni intenzivni kursevi.
dzejmi oliver merkur

Publikacije
Scroll to Top