„Drugi pogled na koš“ – DDOR u akciji borbe protiv alkohola i opijata

 Prvu polovinu 2022. godine  i za DDOR će obeležiti FINAL FOUR, koji će drugi put u poslednjih nekoliko godina biti održan u Beogradu, od 19. do 21. maja 2022. godine. DDOR osiguranje biće prisutno u FAN ZONI na Savskom trgu, na kojem će sponzori ovog sportskog spektakla biti u prilici da organizuju zanimljive programe za posetioce, a za sve one koji neće biti u prilici da prate utakmice iz Štark arene, biće organizovan prenos utakmica uživo. DDOR će svoje aktivnosti usmeriti na podizanje svesti o štetnosti prekomernog korišćenja alkohola i korišćenja opijata, koji mogu da imaju poguban uticaj na zdravlje, učešće u saobraćaju ali i bavljenje sportom.

Aktivacija „Drugi pogled na koš“ će svim posetiocima omogućiti doživljaj slobodnih bacanja sa posebnim naočarima koje simuliraju stanje pod dejstvom alkohola ili droga. Svako ko uspe da ubaci tri slobodna bacanja sa naočarima i 3 bez njih na poklon će dobiti oficijelnu FINAL FOUR loptu, a za ostale učesnike pripremljene su druge utešne nagrade.

Povodom ulaska DDOR-a u partnerstvo sa Evroligom i početka FINAL FOUR turnira, Frančesko Maši, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja, izjavio je: „Košarkaški duh i sportske vrednosti mogu lako da se integrišu u svakodnevni život i profesionalne performanse: ne postoje prečice do uspeha na terenu ili u životu, a izvrsnost je postepeni rezultat stalnog nastojanja da budemo bolji.”

Posetiocima će DDOR aktivaciona zona biti na raspolaganju svakog dana od 19. do 21. maja 2022. godine, u periodu od 10 do 22 časa, na Savskom trgu u Beogradu. Na istom mestu u četvrtak 19. i u subotu 21. maja biće organizovan prenos uživo svih utakmica iz Štark arene, u terminima od 18 i 21 čas, a u petak se od 17 časova očekuje spektakl na postavljenim terenima koji uključuje utakmice u košarci, basketu, zakucavanju i gađanju za tri poena. Ove atraktivne aktivnosti uključuju kako učešće već registrovanih timova, tako i učešće posetilaca FAN ZONE FINAL FOUR-a.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Hemofarm ostvario rast prodaje od blizu 13 odsto

STADA Grupa nastavila je da beleži dvocifrenu prodaju i rast profita i tokom prve polovine ...