DDOR Novi Sad počinje isplatu naknada oštećenim putnicima SAB Travela i JAZZ Travela

Proces isplate naknada putnicima oštećenim od strane turističkih agnecija SAB Travel i JAZZ Travel od strane osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad počeće u petak 14. 09. 2018. godine, saopštili su u ovoj kompaniji.

Do predviđenog roka primili smo ukupno 2.216 odštetnih zahteva, od toga je 1.986 od strane oštećenih putnika SAB Travela i 230 oštećenih putnika JAZZ Travela. Najveći broj odštetnih zahteva su, kažu, obradili.

“Poređenjem zapisnika Turističke inspekcije i evidencije pristiglih zahteva, utvrdili smo da za nešto više od 250 aranžmana koji nisu realizovani po zapisniku Turističke inspekcije, nismo dobili zahteve za naknadu, te pozivamo oštećene putnike koji još uvek nisu podneli odštetne zahteve, to učine što pre, kako bismo mogli da kompletiramo našu evidenciju”, kažu u DDOR-u i dodaju da prijave koje nedostaju neće usporiti ili zaustaviti proces obračuna i isplate naknade oštećenim putnicima.

 

 

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...