Sve o osiguranju

logo-png

Zoran Milivojević, Dunav dobrovoljni penzijski fond

Zoran MilivojevicIzvršni direktor i član Investicionog odbora

Diplomirani ekonomista (Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu). Profesionalnu karijeru započeo je u firmi Metalservis u odeljenju nabavke i prodaje. Od 1996. do 2002. zaposlen je u firmi Delta M Beograd kao rukovodilac postprodaje i dilerske mreže na teritoriji SCG. U tom periodu je rukovodio i prvim servisno prodajnim objektom u vlasništvu Delta M.

2003. godine karijeru nastavlja u revizorskoj kući Deloitte, gde je aktivno učestvovao u reviziji finansijskih izveštaja preduzeća i osiguravajućih društava:  JAT, Genex, Imlek, C Market, Sintelon, NIS. Bio je direktno zaslužan za implementaciju PDV-a i njegov računovodstveno-finansijski tretman u sistemima kao što je Tigar, Mobtel, B92.

Od 2006. do novembra 2014. godine zaposlen je u Dunav društvu za upravljanje DPF na poziciji direktora sektora za finansije i računovodstvo. Bio je zadužen za izradu finansijskih izveštaja Društva i Fonda, koordinaciju rada sa brokerskom kućom, kastodi bankom i Narodnom bankom Srbije. Član je Investicionog odbora Društva od 2007. godine.

03.12.2014. stupio je na dužnost izvršnog direktora Dunav društva za upravljenje dobrovoljnim penzijskim fondom.

Publikacije
Scroll to Top