Sve o osiguranju

logo-png

Wiener talenti na Kolarcu

Koncert „Wiener Talenti – Na krilima muzike”, u čast deset izvanrednih učenika muzičkih škola širom Srbije koji su nosioci priznanja Wiener talenti za rad, talenat i vrhunske uspehe ostvarene na domaćim i međunarodnim takmičenjima – održan je sinoć u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu.

Na velikoj sceni Kolarca oni su izveli dela Čajkovskog, Hajda, Baha,Paganinija, Šopena, u pratnji virtuoza Stefana Đokovića.

Koncert koji je organizovan uz podršku Wiener Städtische osiguranja promoviše domaće nade klasične muzike i podstiče ih na osvajanje svetskih scena klasične muzike i predstavlja dodatno  priznanje njihovom talentu i posvećenosti.

„Svesni smo da su nagrade i podrška izuzetno važni za rad i razvoj umetnika. Priznanjem Wiener talenti želimo da podstaknemo mlade da neguju svoj talenat, napreduju u razvoju i postižu vrhunske rezultate”, izjavila je Nela Bojović, rukovodilac Službe za marketing u Wiener Städtische osiguranju, i dodala da ovaj koncert predstavlja samo jedan od koraka u podršci mladim talentima u oblasti umetnosti, i da će ova kompanija nastaviti da podržava kulturu.

Projekat „Na krilima muzike“ je serija koncerata koje je pijanista Stefan Đoković održao prošle godine u dvanaest gradova, sa ciljem promocije klasične muzike i kulturnog nasleđa, i u želji da se kultura vrati u domove kulture širom Srbije.

Publikacije
Scroll to Top