Vladimir Đorđević, Privredna komora Srbije

Vladimir Đorđević rođen je 1972. godine. Inženjer mašinstva, otac dvoje dece. Od 2001. do 2007. radio je u društvu Dunav osiguranje na poslovima osiguranja motornih vozila, kredita, transportnih osiguranja i reosiguranja. U martu 2007. godine pridružio se Privrednoj komori Srbije, Udruženju finansijskih institucija, kao Viši savetnik Udruženja za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije.

Piše članke i istraživačke radove, drži predavanja i učestvuje na stručnim skupovima o osiguranju, finansijama, organizaciji i srodnim oblastima, kako u Srbiji tako i u regionu.

Član je radnih grupa s državnim telima, učesnik u procesu izrade nacrta propisa. Glavna područja interesovanja su: inovacije i sprečavanje prevara i zloupotreba u finansijskim uslugama, poboljšanje regulatornog okvira, proces pridruživanja EU, olakšavanje pristupa širem opsegu finansijskih usluga.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Zoran Blagojević, Wiener Städtische osiguranje

Zoran Blagojević, predsednik Izvršnog odbora Wiener Städtische osiguranja Rođen je 1963. godine u Mostaru. Diplomirao ...