Uz INsurance2, usluge OTP osiguranja od sada dostupne i u Vojvođanskoj banci

IN2 Grupa je uspešno završila novi regionalni projekat za OTP Osiguranje u Srbiji gde je implementiran INsurance2 Front Office za prodaju proizvoda osiguranja u poslovnicama Vojvođanske banke.

Ova implementacija je uvod i priprema za predstojeću integraciju OTP banke i Vojvođanske banke u maju 2021. godine. Integracijom će nastati druga komercijalna banka po veličini u Srbiji, a broj poslovnica koje koriste ovo rešenje povećaće se sa sadašnjih 90 na 210.

Primena rešenja INsurance2 Front Office omogućiće lakšu i integrisanu prodaju polisa životnog osiguranja u poslovnicama ove banke u najkraćem roku zahvaljujući izuzetno visokom stepenu automatizacije povlačenja potrebnih podataka iz sistema. Ovo rešenje omogućiće klijentima da brzo i jednostavno ugovore usluge osiguranja tokom obavljanja drugih poslova u banci, čime uvodi osiguranje kao uslugu komplementarnu bankarskim uslugama.  

„Uvođenjem ovog rešenja u poslovne procese OTP osiguranje nastavlja s digitalizacijom usluga kao nužnim preduslovom za unapređenje korisničkog iskustva i zadovoljstva klijenata. Sledi nam izazovan period integracije u kojem nas očekuju pripreme za značajno povećanje broja poslovnica. To za nas predstavlja i veliki uspeh, ali i odgovornost da našim korisnicima osiguramo brz i efikasan pristup uslugama, što ćemo i postići sa ovim rešenjem“, rekao je Ivan Jovanović, predsednik Izvršnog odbora OTP Osiguranja.   

„Ovaj projekat je nastavak duge i izuzetno kvalitetne saradnje koju IN2 i OTP Osiguranje u Srbiji imaju još od 2014. godine, i na najbolji način oslikava naše znanje i iskustvo kako na razvoju prodajnih aplikacija usmerenih na olakšavanje usluge klijentu, tako i na implementaciji složenih proizvoda osiguranja. Na njemu je radilo desetak naših stručnjaka koji su svojim angažmanom dokazali da je IN2 pouzdan partner i u vanrednim okolnostima kakve su ove u kojima se zbog pandemije nalazimo“, rekao je Vedran Krevatin, izvršni direktor Sektora osiguranja IN2 grupe.

IN2 Grupa u Srbiji posluje preko kompanije IN2 Beograd, koja je bila aktivni učesnik u realizaciji ovog projekta.

 

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Da li će da poskupi osiguranje zbog učestalih nepogoda?

Preuzeto sa Biznis.rs Prema podacima Sigma izveštaja grupacije Swiss Re, vrednost ekonomskih gubitaka izazvanih prirodnim ...