Sve o osiguranju

logo-png

UNIQA SEE Future fondacija podržavaće mlade talente

Svečanošću u Zagrebu zvanično je otvorena UNIQA SEE Future fondacija, koja će podržavati mlade talente u oblasti sporta, kulture i održivosti.

UNIQA SEE Future fondacija delovaće na području jugoistočne Evrope: u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumuniji i Crnoj Gori, a velikim događajem za javnost predstavljena je i prva mlada sportska nada koju će fondacija podržati – Luna Vujović, pobednica Evropskog juniorskog prvenstva i pobednica Vimbldona za juniore do 14 godina.

Luna je prilikom predstavljanja Fondacije u Zagrebu odigrala egzibicioni meč s Goranom Ivaniševićem, brend ambasadorom UNIQA osiguranja. Goran će u ulozi mentora mnogim mladim sportskim talentima pružiti podršku.

Podrška Fondacije kulturi započeće partnerstvom sa Sarajevo Film Festivalom koji UNIQA sponzoriše drugu godinu zaredom, ali i drugim projektima za podršku mladim umetnicima. Fondacija UNIQA SEE Future, između ostalog, promoviše i filantropiju, zdrave stilove života, podržava inicijative usmerene na zaštitu životne sredine i pitanja održivosti, društveno odgovorno poslovanje, umetnost (film, muzika, fotografija, slikarstvo), savremena zanimanja i trendove u digitalnom svetu i brojne druge oblasti koje direktno služe kao podrška lokalnim zajednicama. To je potvrđeno i na donatorskoj večeri povodom osnivanja UNIQA SEE Future Fondacije kojoj su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta sporta, kulture i biznisa: aukcijom vrednih sportskih predmeta prikupljena su i dodatna sredstva za podršku mladim talenatima u regionu.

UNIQA SEE Future fondacija će se fokusirati na pružanje podrške mladim talentima jer su oni nosioci promena i imaju potencijal da transformišu lokalne zajednice. Kroz programe stipendiranja i mentorstva, fondacija će pružiti mladima resurse i prilike da usavrše svoje talente i ostvare svoj puni potencijal.

Publikacije
Scroll to Top