Stručnjaci savetuju da bez ovoga nikako ne krećete na put u inostranstvo

I ove letnje sezone možemo čuti i pročitati mnogo saveta stručnjaka o putovanju tokom vrelih letnjih dana. Svi oni su saglasni u jednoj stavki – da na put u inostranstvo ne krećete bez Putnog zdravstvenog osiguranja.

Više je razloga za to! Sigurno ste do sada bili u situaciji da od ljudi iz bližeg okruženja čujete (a možda ste osetili i “na svojoj koži”) koliko koštaju troškovi lečenja u inostranstvu, kao i koliko iznenadna bolest ili povreda mogu da pokvare putovanje.

 

Više ne morate da se krijete od iznenadnih troškova lečenja nastalih na putovanju u inostranstvu! Razmišljajte unapred i, u slučaju da vam zatreba, brigu o troškovima prepustite prijateljima iz AMS Osiguranja.

Polisom Putnog zdravstvenog AMS Osiguranja, ukoliko je ugovoreno, obezbeđujete ambulantno i bolničko lečenje usled izenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodne lekove, stomatološke tretmane do 200 eura, medicinsku pratnju i dr. Koji su sve rizici obuhvaćeni polisom, možete detaljnije pogledati na njihovom sajtu.

Ukoliko se odlučite da Putno zdravstveno osiguranje kupite online, na webshop-u, ostvarujete 30% popusta, kako na individualno, tako i na porodično Putno zdravstveno osiguranje.

Tako je cena polise individualnog osiguranja za 10 dana boravka u evropskom delu Turske (sa doplatom za COVID-19) 2.120 RSD, dok je cena polise porodičnog Putnog zdravstvenog osiguranja, za isti broj dana, 4.665 RSD.

Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari letovanje i zato na vreme obezbedite Putno zdravstveno osiguranje na webshop-u AMS Osiguranja, a za više informacija pozovite broj telefona 0800 009 009 ili posetite neko od 250 prodajnih mesta širom Srbije.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Hemofarm ostvario rast prodaje od blizu 13 odsto

STADA Grupa nastavila je da beleži dvocifrenu prodaju i rast profita i tokom prve polovine ...