Sve o osiguranju

logo-png

Siniša Pratljačić, Globos osiguranje

Siniša Pratljačić je predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja.

Rođen je 1978. godine. Završio srednju školu Pinewood Schools of Thessaloniki u Grčkoj, stekao zvanje inženjera poslovne ekonomije na John Cabot University of Rome u Italiji i zvanje diplomiranog ekonomiste na Fakultetu za poslovne i finansijske studije u Banja Luci.

Predsednik je Izvršnog odbora Globos osiguranja, najbrže rastućeg domaćeg osiguranja od aprila 2020. od momenta prelaska u većinsko vlasništvo British Motorsa, na čijoj pripremi preuzimanja je radio godinu dana zajedno sa većinskim vlasnikom British Motorsa.

Tokom svoje karijere u osiguranju, radio je u DDOR-u na pozicijama Regionalnog direktora za regiju Beograd, centralnu i zapadnu Srbiju, Direktora Filijale Beograd, Menadžera za odnose sa lizing kućama, Direktora DDOR-a u osnivanju za BIH, a u Euroherc osiguranju je bio Direktor za Republiku Srpsku.

Takođe, bio je i predsednik Nadzornog odbora Spoljnotrgovinske Komore BIH, Konsultant za potrebe malih i srednjih preduzeća u oblasti osiguranja pri EDA Agenciji za razvoj preduzeća, kao Savetnik za investicije u kompaniji British Motors i kao direktor kompanije Lux invest international doo.

Oženjen i otac je petoro dece.

\"\"

Publikacije
Scroll to Top