Sve o osiguranju

logo-png

Pojačanje u menadžmentu CBS International

Kompanija CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe i vodeća konsultantska kuća za nekretnine u regionu, od početka jula ima novu organizaciju u top menadžmentu: novi direktor operacija od sada je Peter Koyš koji je više od decenije na regionalnom nivou upravljao nemačkim gigantom „Beiersdorf”, a član menadžment borda i regionalni direktor razvoja je Kenan Bozkurt, dugogodišnji direktor najvećih turskih banka u Bosni i Hercegovini, Srbiji i regionu, „Ziraat” i „Halk banke”.

Peter Koyš je u Beograd došao 2002. kao čelni čovek nemačke kompanije s tradicijom dužom od 130 godina. Zatim je 2022. godine nastavio profesionalni razvoj u „Beohemiji”, koja je u sastavu češke korporacije „Central European Industries”, a od početka jula ove godine pridružio se menadžmentu „CBS International” kao COO, gde će upravljati strateškim operacijama kompanije u zemlji i regionu.

Foto: Peter Koyš

Novi član menadžment borda i regionalni direktor razvoja „CBS InternationalKenan Bozkurt, od 2015. godine nalazio se na čelu Izvršnog odbora „Halk AD Beograd”, gde je od regionalne firme u stečaju napravio konkurentnu banku koja klijente stavlja na prvo mesto i predstavlja stabilnog partnera pravnim licima u razvoju.

Foto: Kenan Bozkurt

Kompanija „CBS International” koja postoji već 16 godina, lider je na tržištu nekretnina sa svojim predstavništvima u Srbiji, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

U svoj portfolio upisala je više od 4500 klijenata, pružajući izuzetnu uslugu u oblasti izdavanja i prodaje poslovnog, maloprodajnog, stambenog i industrijskog prostora, kao i procenama vrednosti nekretnina, na tržištu kapitala, u održavanju nepokretnosti, upravljanju projektima, istraživanju tržišta i marketingom u relevantnoj oblasti. Deo je „Cushman & Wakefield” grupe, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nepokretnosti, koja posluje u više od 62 zemlje sveta, a samo u Srbiji i regionu broji više od 400 zaposlenih.

Publikacije
Scroll to Top