Sve o osiguranju

logo-png

Mirjana Garapić Zakanyi novi član IO Milenijum osiguranja

Nadzorni odbor „Milenijum osiguranje“ a.d.o. imenovao je novog člana Izvršnog odbora, gospođu Mirjanu Garapić Zakanyi, prepoznatog finansijskog stručnjaka u oblasti finansijskog sektora. Sa istaknutom karijerom u upravljanju finansijskim institucijama, Mirjana u svoju novu ulogu donosi veliko iskustvo u strateškom upravljanju, finansijskom upravljanju kao i upravljanju rizicima.

Mirjanina stručnost se ogleda u upravljanju funkcijama podrške poslovanja na način da se postignu ambiciozni ciljevi poslovnog razvoja uz željene finansijske efekte, oprezno upravljanje rizicima i usklađenost sa sve kompleksnijim regulatornim okruženjem finansijskih institucija. Njena ekspertiza i dugogodišnje iskustvo u pokretanju poslovanja i novih inicijativa u finansijskom sektoru, bez sumnje će dati dragocen doprinos uvođenju digitalne transformacije u oblast osiguranja.

U Milenijum osiguravajućem društvu, imaće vitalnu ulogu u oblikovanju dugoročne vizije kompanije, razvoju inovativnih strategija, pokretanju operativne izvrsnosti kao i usklađivanju sa nadolazećim regulatornim zahtevima kao što su solventnost II i MSFI 9 i 17.

Publikacije
Scroll to Top