Sve o osiguranju

logo-png

DDOR je zvanično osiguranje EXIT festivala

Od 6. do 9. jula u Novom Sadu se održava EXIT festival, jedan od najboljih evropskih festivala koji će ugostiti stotine hiljade posetilaca iz celog sveta, a kompanija DDOR je zvanično osiguranje EXIT festivala.

Akcenat na ovogodišnjim aktivnostima kompanije DDOR jeste podizanje svesti o bezbednosti u saobraćaju. Pod sloganom „Uspori! Ne gori“, posetioci će imati  priliku da se oprobaju u raznovrsnim i zanimljivim aktivacijama koje će ih čekati u aktivacionoj zoni DDOR-a, uz Muzej grada Novog Sada po izlasku iz tunela, u partnerstvu sa Agencijom za bezbednost saobraćaja.

Posetioci ostvaruju i 15 odsto popusta prilikom ugovaranja polise putnog osiguranja ukoliko unesu kod od 11 cifara, koji se nalazi u donjem levom uglu ulaznice, u odgovarajuće polje „Promo kod“ na portalu moj.ddor.rs. Vrlo je važno da se promo kod blagovremeno pribeleži, kako bi zainteresovani mogli da ga koriste i nakon zamene ulaznica za narukvice. Ovo je odlična prilika da se letnja avantura nastavi bezbedno na nekom putovanju, koje je planirano do kraja godine.

„Kroz ovu saradnju želimo da stavimo akcenat na edukaciju i podignemo svest o važnosti odgovornog ponašanja u saobraćaju kako bismo zajedno doprineli bezbednijem okruženju. Kroz različite inicijative, aktivnosti i edukativne kampanje, delom inspirisane projektima naše matične Unipol grupe, jednog od evropskih lidera u osiguranju, želimo da informišemo ljude o pravilima u saobraćaju, da podstaknemo poštovanje među učesnicima u saobraćaju i promovišemo ispravne navike. Briga o bezbednosti je deo naše misije i ponosni smo što sarađujemo sa EXIT festivalom kako bismo zajednički stvorili atmosferu u kojoj svako može da se opusti, uživa u muzici, znajući da je bezbednost na prvom mestu”, rekao je predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Frančesko Maši.

Uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja, svi zainteresovani će imati priliku da u kontrolisanim uslovima „dožive“ sudar pri malim brzinama i shvate značaj vezivanja sigurnosnog pojasa. Interesantan i zabavan način da se prikaže uticaj alkohola na opažanje i koordinaciju jeste rešavanje jednostavnih zadataka uz nošenje posebnih naočara koje simuliraju efekte dejstva alkohola ili droga. Uz ostale zabavno-edukativne sadržaje, prisutni će u svakom trenutku moći da urade alko test i u odnosu na rezultat dobiju nagrade i važne poruke.

„Na muzičkim festivalima, nastojimo da svojim prisustvom delujemo preventivno i da posetiocima skrenemo pažnju da je osim dobre zabave, važan bezbedan povratak sa događaja. Gubitak života u saobraćaju nije prihvatljiv, a vožnja pod dejstvom alkohola jedan je od vodećih uticajnih faktora na nastanak saobraćajnih nezgoda. U slučaju konzumiranja alkohola ili psihoaktivnih supstanci ne treba sedati za volan, za to nema opravdanja. Isto tako ne treba se prevoziti sa nekim ko je konzumirao alkohol ili psihoaktivne supstance. Taksi, gradski prevoz, poziv prijateljima ili roditeljima koji će doći po vas su neuporedivo bezbednije opcije. Odgovorno i bezbedno ponašanje prema sebi i drugim učesnicima u saobraćaju preduslov je za očuvanje života i zdravlja“, rekao je v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović.

Zajednički nastup DDOR-a i Agencije za bezbednost saobraćaja realizovaće se u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Upravom saobraćajne policije, Gradom Novim Sadom, Kancelarijom za mlade i Kancelarijom za borbu protiv droga. Ovakve saradnje omogućavaju razmenu ideja, resursa i najbolje prakse u stvaranju bezbednog okruženja za sve.

Publikacije
Scroll to Top