Sve o osiguranju

logo-png

Balkan Business Forum 26. maja u Kombank dvorani: Novi principi liderstva

Balkan Business Forum je regionalno značajna poslovna konferencija koja godinama unazad okuplja, podržava i neguje zajednicu lidera. Ovogodišnji forum biće održan 26. maja 2022. godine u Kombank Dvorani u Beogradu.

Balkan Business Forum je međunarodni događaj prepoznatljiv po aktuelnim i inovativnim temama kroz koje nas vode svetski poznati predavači. Ove godine, kada se svet menja brže nego ikada, Forum će pružiti svež pogled na poslovanje i liderstvo. Ovogodišnja tema je Designing the future Leadership, a nju će predstavljati svetski poznati stručnjaci David Gram & Jitske Kramer, koji će kroz predavanja gostima pretočiti svoje višegodišnje iskustvo.

David Gram je ekspert za inovacije, senior direktor inovacija u LEGO Group, Direktor u LEGO Ventures i osnivač kompanije Diplomatic Rebels. Kao globalni lider u multinacionalnoj kompaniji, mentor velikog broja svetskih kompanija i član upravnog odbora nekoliko međunarodnih organizacija, David nam donosi nov i jedinstven set veština i alata za lidere i vlasnike biznisa. Ove godine na radionici „Od korporativnog giganta do agilnog ekosistema“, David će podeliti svoje široko znanje i iskustvo kako bi nam pomogao u stvaranju angažovanijih timova i uspešnijih organizacija.

Jitske Kramer je korporativna antropološkinja, CEO kompanije Human Dimensions, koosnivačica Akademije za organizacionu kulturu, autorka nagrađivanih knjiga i dobitnica „Trainer of the year“ nagrade 2013. godine. Kao priznati svetski stručnjak sa impresivnim iskustvom održavanja više od 400 CEO radionica, svojim pričama povešće nas na daleko putovanje u ljude, organizacije i rešenja svakodnevnih organizacionih problema i međuljudskih konflikata. Kroz svoj inspirativni masterclass: Organizacione lekcije iz antropologije, Jitske će obrađivati teme odlučivanja, komunikacije, liderstva i organizacionih kultura i promena.

Detalji o BBForumu 2022, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu Foruma www.bbforum.rs.

 

Publikacije
Scroll to Top