Sve o osiguranju

logo-png

Završeno prvo nacionalno takmičenje “Osiguraj znanje 2019”

Ekipa Igraj sigurno sa Fakulteta organizacionih nauka pobednik je prvog nacionalnog takmičenja “Osiguraj znanje 2019”. Tim u kojem su bili Nina Đelić, Dunja Paunović, Isidora Perović i Luka Delić predstavio je najbolje rešenje za povećanje svesti o osiguranju i unapređenje komunikacije sa mladima, koje će predstaviti i na Kopaonik biznis forumu, na panelu o osiguranju. Za najboljeg prezentera proglašen je Nikola Tepić.
Prvo nacionalno takmičenje “Osiguraj znanje 2019” organizovali su Udruženje osiguravača Srbije i Istraživački centar Fakulteta organizacionih nauka, a najboljih osam timova takmičilo se u finalu.
Finalisti takmičenja “Osiguraj znanje 2019” bili su u specifičnom karantinu 24 časa, bez komunikacije sa spoljnim svetom, sa zadatkom da pronađu rešenje za realne poslovne probleme u oblasti osiguranja.
“Osiguraj znanje 2019” je prvo nadmetanje u regionu čiji je cilj unapređenje celog jednog sektora. Takmičenje je deo edukativne kampanje “Osiguraj budućnost” koju UOS vodi sa ciljem podizanja svesti o osiguranju.

Publikacije
Scroll to Top