Sve o osiguranju

logo-png

Vodič kroz životno osiguranje – preuzmite besplatno

Pod sloganom „Be Risk Protected“, portali Sve o osiguranju i Sve o novcu uradili su Vodič o životnom osiguranju, u kojem je na jednostavan način opisano koje vrste polisa postoje, kako odabrati odgovarajuću polisu u skladu sa željama, potrebama i mogućnostima, kako se plaća premija a kako se i kada isplaćuje odšteta (osigurana suma), šta da radimo ako ne možemo da plaćamo premiju, za šta sve polisa životnog osiguranja može da nam posluži kao vrednosni papir…

PREUZMITE BESPLATAN Vodič kroz životno osiguranje  

 

Imate dobar auto, kupili ste poveliki stan na kredit, spremate se na putovanje – „samo nek smo živi i zdravi, pa makar i zaduženi“. Ali, nikad se ne zna šta nosi dan a šta noć. Da li ste spremni da porodici ostavite dugove koji Vam u ovom trenutku omogućavaju lagodan život?

Da li bi Vam dobrodošlo da – bez odlaska u kladionicu i grebanja listića igre na sreću – za nekoliko godina dobijete značajnu sumu novca, koja će pritom sigurno biti isplaćena u obećanom roku?

Sa svega par evra dnevno možemo obezbediti sebi polisu životnog osiguranja. Ona će nas lišiti brige „šta ako…“, a imaćemo i razlog više da se nadamo ostvarenju neke želje.

PREUZMITE BESPLATAN Vodič kroz životno osiguranje  

Publikacije
Scroll to Top