Triglav u Srbiji: rast premije od 22 odsto u 2016

Triglav osiguranje Beograd je u 2016. godini ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 22% (obračunato u evrima) u odnosu na isti period u prethodnoj godini. Segment neživotnih osiguranja zabeležio je rast u evrima od 17%, dok je porast u delu životnih osiguranja tokom 2016. godine u evrima čak za 232% veći u odnosu na isti period 2015. godine.

Društvo je krajem trećeg kvartala uvelo proizvod dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za vanbolničko lečenje i razvilo rasprostranjenu mrežu institucija sa kojima sarađuje u pogledu pružanja medicinskih usluga svojim osiguranicima. Po poslednjim javno objavljenim podacima sa tržišta osiguranja Srbije (devet meseci 2016. godine), a u poređenju sa istim periodom prethodne godine, Triglav osiguranje Beograd, povećalo je i udeo u ukupnoj premiji tržišta osiguranja Srbije sa 4,2% na 4,8% i zauzima petu poziciju od ukupno 19 osiguravajućih društava što predstavlja rast za jednu poziciju u odnosu na 2015. godinu.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...