Triglav u Srbiji dospeo na peto mesto

Triglav osiguranje u Srbiji u prvih šest meseci 2016. ostvarilo je rast bruto fakturisane premije u evrima od 20 odsto u poređenju sa istim periodom u 2015. godini. Fakturisana premija neživotnih osiguranja porasla je u evrima za 20 odsto, dok je premija u segmentu životnih osiguranja u prvih šest meseci 2016. godine porasla za čak 44 odsto. Društvo je nastavilo rast i u delu zdravstvenog osiguranja. Zabeleženo je povećanje i u segmentu automobilskog osiguranja od 15 odsto računato u evrima. Bruto fakturisana premija u oblasti neživotnog osiguranja, ako se izuzmu automobilska osiguranja, porasla je za 27 odsto u odnosu na isti period 2015. godine.

„Triglav osiguranje u Srbiji povećalo je tržišno učešće sa 4,2 na 4,5 odsto, i tako zauzelo sigurno peto mesto od ukupno 19 osiguravajućih društava, koliko je registrovano na srpskom tržištu«, kaže je Dragan Marković, generalni direktor Triglav osiguranja Srbija.

 

 

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...