Triglav: nova mobilna aplikacija DRAJV – sigurnost, popusti, veće pogodnosti

DRAJV, prva mobilna aplikacija u Srbiji i regionu Adria, koja pomoću GPS signala i senzora u pametnom telefonu prati navike u vožnji, od sada omogućava vozačima da provere svoje navike u vožnji i da ih unaprede kako bi pažljivom i bezbednom vožnjom uštedeli na osiguranju. Pored popusta, aplikacija nudi i preciznan pregled mapa sa pređenim deonicama i označenim mestima na kojima je došlo do grešaka u vožnji, kao i korisnim povratnim informacijama i savetima za poboljšanje vožnje. Mobilna aplikacija uključuje još i atraktivne izazove koji vožnju čine interesantnijom. Kvalitetnom, pažljivom i ispravnom vožnjom vozači mogu da uštede do 20% na kasko osiguranju i do 30% na putnom i osiguranju autoasistencije. Mobilna aplikacija DRAJV se uspešno koristi već više od godinu dana u Sloveniji i u poslednjih nekoliko meseci u Hrvatskoj i uverenje je u Triglav grupi da je ovim potezom načinjen još jedan važan korak ka poboljšanju vozačkih navika i bezbednosti na putevima u našem regionu.

„Posetiocima Sajma automobila u Beogradu, uz mogućnost preuzimanja DRAJV aplikacije na našem štandu, biće na raspolaganju i specijalni simulator vožnje na kojem će svi zainteresovani moći da testiraju svoje vozačke veštine i steknu dodatne vredne popuste za kasko osiguranje i autoasistenciju“, kaže Dragan Marković, predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja Srbija.
Pposetioci Sajma u potrazi za novim ljubimcem na četiri točka moći će da dobiju povoljniju ponudu kasko osiguranja sa 15% popusta, kao i osiguranje autoasistencije sa popustom od 20% i biće moguće zaključivanje polise na licu mesta. Vozači simulatora nadmetaće se za dodatne popuste kasko osiguranja do čak 50%.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...