Sve o osiguranju

logo-png

Triglav: Humanitarna prodaja rukotvorina Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju

Od 12. do 16. decembra u Triglav osiguranju u Beogradu (Bulevar Milutina Milankovića 7a) održaće se prodajna izložba rukotvorina štićenika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u periodu od 12. do 16. decembra. Centar intenzivno sarađuje sa Triglav osiguranjem u Srbiji i ovakav vid zajedničkog projekta predstavlja nastavak razvijanja kvalitetnih odnosa u zajedničkom humanitarnom delovanju.
Svakog dana izložbe u periodu od 9 do 15 časova, radove će predstavljati staratelji Centra uz nekoga od mladih autora. Motivi radova će uglavnom biti posvećeni predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, a sav ostvaren prihod od prodaje biće upotrebljen za nabavku novog materijala uz pomoć kojeg će mladi stvaraoci ispoljavati svoju kreativnost.
triglav-rukotvorine
Generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji Dragan Marković, kao i svi zaposleni, uzeće učešće u ovoj humanitarnoj akciji i iskoristiti priliku da apeluju, kako na klijente tako i na sve ljude dobre volje da se pridruže i pomognu Centru i njegovim štićenicima.

Publikacije
Scroll to Top