Merkur osiguranje započelo saradnju sa Džejmijem Oliverom

Merkur osiguranje je postalo zvanični ambasador zdravog načina života i fondacije „Jamie Oliver Food Foundation“. Ova osiguravajuća kuća priključila se kampanji čuvenog kuvara Džejmi Olivera „Food revolution“ i u toku 2017. će u saradnji sa ovom fondacijom organizovati brojne društveno korisne akcije, preventivne programe i kuvarske kurseve.
„Da, moja fondacija „Jamie Oliver Food Foundation“ i Merkur osiguranje upravo su započeli saradnju. Naš cilj je da pokažemo ljudima šta je zaista dobra, zdrava hrana. Želimo da ih podstaknemo na zdraviji, a samim tim i srećniji način života. Na „Dan prehrambene revolucije“ Merkur osiguranje bilo je domaćin čarobnog događaja na „Sajmu ulične hrane“ u Gracu na kom je nekoliko apsolvenata mog Fifteen programa i momaka iz Fondacije pomagalo timu Merkura tokom celog vikenda u pripremi jela po receptima „Prehrambene revolucije“, poslužujući ih iz restorana na točkovima. Bilo je sjajno! Fantastičan početak našeg partnerstva“, rekao je ovim povodom Džejmi.
„Sa fondacijom „Džejmi Oliver“ započeli smo saradnju koja mnogo obećava. Budući da smo osiguravajuća kuća, delimično je i naša odgovornost da se u svojim okvirima, iz predostrožnosti što pre pobrinemo da vaša dobrobit i kvalitet vašeg života ostanu na prvom mestu“, rekao je povodom saradnje sa čuvenim kuvarom predsednik izvršnog odbora Merkur osiguranja Midorag Kvrgić.
Merkur i Fondacija Džejmi Oliver će u toku 2017. organizovati i objaviti:
– Merkurov preventivni program s timom iz Fondacije Džejmi Oliver u odabranim partnerskim hotelima
– specijalne kuvarske kurseve s ekipom iz Fondacije Džejmi Oliver
– publikacije s receptima i pričama iz društva

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...